Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Promocija Vodiča kroz Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i GDPR

3 aprila, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

SHARE Fondacija i Misija OEBS-a u Srbiji proizveli su sveobuhvatni Vodič kroz Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i GDPR namenjen svim organizacijama koje prikupljaju, obrađuju i čuvaju podatke o ličnosti. Promocija publikacije održaće se u prostoru ‘Sprat’ (Cetinjska 15, na spratu Zaokret-a) u sredu 3. aprila sa početkom u 18h. Zbog ograničenog broja mesta i besplatnih primeraka publikacije, molimo vas da se na vreme prijavite putem forme na ovom linku.

NACRT PROGRAMA:

17:45 Registracija učesnika

18:00 OTVARANJE: Zašto je bitan novi pravni okvir za zaštitu podataka o ličnosti?

  • dr Đorđe Krivokapić, suosnivač SHARE Fondacije i docent na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu
  • Džon Klejton, šef Odeljenja za demokratizaciju Misije OEBS-a u Srbiji

18:15 PANEL: Kako se uskladiti sa novim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti

  • Nevena Ružić, Pomoćnik generalnog sekretara Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti
  • Milan Nikolić, direktor korporativne bezbednosti, Telenor
  • Jelena Adamović, advokat, ekspert za zaštitu podataka o ličnosti i jedan od autora Vodiča
  • Miloš Stojković, Odbor za digitalnu ekonomiju, AMCHAM

19:30 KOKTEL

Detalji

Datum:
3 aprila, 2019
Vreme:
6:00 pm - 8:00 pm
Događaj oznake:
, , ,

Mesto

Sprat
Cetinjska 15
Beograd, 11000 Serbia
Web sajt
https://www.facebook.com/spratbar/

Organizatori

SHARE Fondacija
Misija OEBS-a u Srbiji